HERMINE

Annonselenke HERMINE HOLD

God mandag mine fine. Har dere hørt om Hermine Hold? Jeg er så stolt over å få lov å samarbeide med dem, og synes de har de skjønneste og fineste tingene. Det er én av de viktigste tingene for meg. Å virkelig elske produktene jeg viser frem på bloggen og på instagram. Det hele føles ellers så falskt og det er jo ikke derfor jeg blogger.

I dag fikk jeg en kjip start på dagen. Jeg, som normalt åpner øynene umiddelbart, utsatte klokken min med en hel time, og våknet så opp med vondt i ryggen og hodeverk. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg valgte å ikke la det påvirke resten av dagen, men det har det egentlig gjort:) Sånn er det noen dager, men jeg er glad i dag var en fridag og at jeg har noen timer å komme meg på før jobb igjen i morgen.

På den andre siden, Olivia skal i barnebursdag i dag og slike ting gjør meg så glad. Jeg elsker når vi finner på ting som uten tvil gir henne glede. Akkurat som i helga da klokka ble fire og vi spontant kastet oss i bilen for 1 time i dyreparken. Hurra for årskort 🙂

God mandag, dere ❤️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *