LIFE THIS WEDNESDAY

God onsdag vakre mennesker. Akkurat nå sitter jeg i sola og oppdaterer her inne. Jeg er straks på vei til byen for å fikse bryn og vipper før turen, men ville stikke innom her først. Håper dere har det bra!

I går var jeg hundre prosent sikker på at jeg kom til å bli syk de kommende dagene, hodet mitt dundret og halsen var super sår, men så fikk jeg meg en skikkelig god natt i natt, og nå føles det som at det hele forsvinner:) Hurra!!


Happy Wednesday, beauties! Right now I’m outside on my porch updating you guys. I love it this time of year when I can do that! In a few minutes I’m on my way to gey my brows and eyelashes done before our trip, but I wanted to pop in here first and say hello. I hope you’re good!

Yesterday I was positive I was going to get sico the next coming days, my head was pounding so hard and my throat super sore, but after a good nights sleep and feel so much better, and very grateful it was fleeting! Hooray. Lots of love.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *