FAVE SUNNIES

For kanskje sånn to uker siden mistet jeg disse solbrillene. Da hadde jeg eid de siden rett etter nyttår tror jeg, da de nye kolleksjonene fra ZARA begynte å komme i butikk, og brukt dem vær eneste soldag. Så da kan du sikkert se for deg at jeg ble lei meg for å miste de, spesielt da de ikke var i butikk lenger. MEN, på torsdag kom de endelig tilbake så nå er de på vei til meg i posten og kommer heldigvis før vi skal til Kreta i mai. Hurra! Jeg tenker dette klassifiseres som én av de småtingene i hverdagen man skal ta vare på. Et solbrille par som får meg til å føle meg fin. God selvfølelse er det beste. Ha en god dag 🙂


Approx two weeks ago I lost my favorite sunglasses. Up until then I had worn them every sunny day since January so you can imagine my dispair, right? Especially since they were sold out online. Fortunately for me they came back this Thursday, so now they are on their way in the mail, and will arrive just in time for our trip to Crete this May. Hooray! The kind of thing like this I see as one of the small everyday things that one shouldn’t take for granted. Putting on those sunglasses instantly made me feel good about myself, even on a bad day, so I’m so glad to get them back!:) Have a nice day, loves ♥️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *