BLACK AND WHITE

Annonselenker: Kjole HER | Shorts HER

God tirsdag fine.

Jeg håper dere har en fin tirsdag. I Kristiansand skinner solen og det var på høy tid. Endelig kan jeg sykle igjen. For det har jeg begynt med etter et opphold på mer enn et tiår, og jeg elsker det. Tenk at jeg la det fra meg. Eller, jeg skjønner jo egentlig det. Da jeg sluttet var rundt den tiden da jeg fikk moped lapp og så fulgte billapp og så ble avstandene til ting mye større enn en sykkeltur, så det ble naturlig slik. Men nå i dag er ikke avstandene like lange og jeg elsker å sette meg på sykkelen. Også noen ganger i regn, men kanskje litt sjeldnere enn når solen titter frem. I’m no super human.

I dag satte jeg meg selv et mål om at jeg skal legge ut et innlegg hver dag frem til fredag. Altså fire innlegg på en uke. Det må jeg da kunne få til. Håper dere vil titte innom for å se om jeg klarer det! Ha en god tirsdag i mellomtiden.
😊

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *