PEARLS

Jeg var av typen som gikk med perleøredobber hver eneste dag for sikkert et tiår siden og jeg synes det er så stas at perlene er inni motebildet igjen! Jeg kommer nok ikke til å gå tilbake til gamle vaner, men litt ekstra pynt i hverdagen skader ingen. Disse jeg har på meg her er fra Zara og til en skikkelig fin pris😍 Sånt elsker jeg.

I dag var jeg og Olivia på passkontoret og tok nye bilder. Og de bildene ble ikke akkurat bra. Haha. Men sånn ville hun i skranken at de skulle være så sånn ble de:) Olivia er alltid flink i slike situasjoner så det var ikke noe problem. Etterpå dro vi på en liten lunsj før hun måtte tilbake i barnehagen og jeg jobb.

Bare en liten update:) Ha en deilig dag😘

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *