MARS

Annonselenker: Skjorte HER | Jeans HER

Tenk at vi allerede er i mars. God tirsdag, hjerter:)

Februar var en måned som gikk utrolig kjapt, og som var skikkelig god mot meg. Jeg har snakket mye om å ta grep i mine siste poster, og det er den aller største tingen som kom ut av februar. Jeg mistet troen på meg selv en periode, men det å gjøre noe med de kjipe tingene gjorde at jeg fikk tilbake troen, og ut av ingenting kom humøret mitt tilbake. Det er kanskje den rareste men beste følelsen jeg har hatt i hele livet mitt. Jeg var så uendelig langt nede, og over natta endret det seg. Livet er rart! Fint, vanskelig, underlig og godt. En berg-og-dal-bane på ordentlig.

Akkurat nå føler jeg meg stabil. Det er fortsatt ting jeg ønsker å gjøre noe med, og det er også noe jeg har satt i gang, men disse tingene tar lengre tid, så nå må jeg smøre meg med all den tålmodigheten jeg kan. Tålmodighet er skikkelig vanskelig. Men jeg skal. Jeg må. For min egen del og Olivias.

Jeg er alltid lei meg for at det går lang tid mellom postene mine, men jeg har innsett at jeg har lagt altfor stort press på meg selv, og det var én av grunnene for at jeg endte opp der jeg var. Blogging er noe jeg elsker, men som tar utrolig mye tid. Og når inntekten min må komme fra de andre tingene, da må bloggen dessverre vike innimellom:( Men sånn er livet. Jeg skal jobbe så hardt jeg kan for å endre dette 😊

God tirsdag <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *