TRE TING JEG HAR SKIKKELIG LYST PÅ AKKURAT NÅ

Annonselenker | Skjorte HER | Ring HER | Sneakers HER

God søndag dere. Først av alt, TUSEN takk for at dere titter innom og alle tilbakemeldinger jeg får. Det betyr så mye og jeg er oppriktig glad i dere og for støtten dere gir!

Hvis dere har fulgt litt med på bloggen min i det siste så vet dere at jeg har startet litt ting for å få bedre økonomi. Jeg har definitivt ikke et skyhøyt forbruk, men å være alenemmama blir fort veldig dyrt og da trengs det litt grep. Har dere vært innom her så har dere også skjønt at mote er det jeg brenner høyest for og som definitivt er en svakhet. Jeg foretrekker alltid å dele bilder med dere der jeg har på meg tøy jeg elsker, men når da økonomien ikke strekker til er disse collagene second best:)

Jeg drømmer om dager der bare ben er hverdagskost og å style denne skjorten med sneakers og perler. Vår, du kan få lov å komme nå.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *