HØYDER

Annonselenker: Veske HER | Hårklype HER

De siste tre dagene har helt ærlig vært super bra. Forrige innlegg jeg hadde ute bar preg av at uken kom til å bli skikkelig dårlig, i stedet snudde den og jeg har hatt mer energi enn jeg kan huske jeg har hatt siden tidlig 2018. Altså, i går etter trening bakte jeg rundstykker før jeg skulle på jobb og det siste året hadde ikke det vært snakk om at jeg hadde gjort!

Nå krysser jeg bare fingrene for at godværet fortsetter, og jeg skal gjøre alt i min makt for å holde meg på denne toppen. Livet går virkelig i berg og dal baner, og selv om det er en klisjé å si det så tror jeg at man må ha noen nedturer for å sette enda mer pris på de høydene man får. For akkurat nå smiler jeg av at jeg har hatt tre gode dager. Tenk å bli glad av noe så lite:) Det er lett å ta for gitt.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *