SIDEN SIST

Når jeg først har valgt å være så ærlig med at jeg vil følge drømmen min er jeg så godt i gang at jeg skal være ærlig om alt. Herlighet jeg trodde aldri at det var dette jeg skulle skrive om på bloggen min. Selv liker jeg å besøke blogger som ser vakre ut og har nydelige bilder og gjerne ikke tar opp tøffe temaer. Men nå ser det ut som at min får et hint av dette. Det hjelper meg skikkelig å skrive ned ting og jeg har en bok jeg skriver ned det aller mest personlige i. En slags dagbok. Men nå tenker jeg at jeg skal bruke bloggen min litt. Jeg har fått mye god tilbakemelding på de andre bloggpostene jeg skrev de siste ukene og jeg tenker at hvis det kan resonnere til dere på en eller annen måte så er det en skikkelig bra ting.

Forrige uke var full av tårer. Som sagt er det vanskelige tider. For meg og for familien min og selv om jeg trodde jeg skulle greie å takle hele greia uten hjelp traff jeg til slutt veggen. Så det greide jeg altså ikke. Kanskje om det hadde bare vært én ting, men så kom alt på en gang. Ærlig som jeg er følte jeg at det eneste som var bra i livet mitt forrige uke er Olivia. Fornuften i meg vet at det ikke er sant, men det var ikke fornuften som overtok, det var følelsene. Og de er altfor sterke.
Som jeg skrev tok jeg turen til legen og denne uken ble jeg sykemeldt. Jeg hater det, men elsker det også for det har gitt meg en pust i bakken. Fornuften har tatt innpå følelsene og jeg føler meg litt bedre. Noen vil si at å gå tilbake til jobb neste uke kanskje ikke er så lurt, men jeg VIL. Jeg har det ikke bra med å være borte fra jobb, så jeg drar tilbake og har i stedet bedt om ferie om ikke så lenge slik at jeg får en ny pustepause. Jeg vet at jeg er en følelsesmessig berg og dal bane akkurat nå, så jeg tenker at å ikke presse seg for hardt er best.

De neste månedene kommer så utrolig mye til å forandre seg. Jeg ser for meg at nesten ingenting kommer til å være det samme. Jeg tror det blir trist, men så har jeg bestemt meg for at det skal være positivt også. Jeg skal prøve å være flink og skrive ned de positive tingene med det. Kanskje det egentlig er flere av dem enn negative? I’ll let you know:)
God fredag og god helg ❤️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *