ÆRLIGHET

Annonselenke: Nøkkelring HER

Hei fine venner. Shit!

I utgangspunktet, da jeg startet denne bloggen for mange år siden, ville jeg at dette stedet skulle være noe positivt. At alt det kjipe som foregår i livet skulle være bak lukkede dører, og sola skulle skinne her inne. Selv om jeg i hovedsak fortsatt vil dette, så vet alle at livet ikke er sånn og derfor må jeg endre på det. Jeg vil endre på det. For jeg vil være ærlige med dere. Og jeg vil dele. Og det har jeg jo vært i de siste postene, men jeg har også latt være å poste fordi alt bare har vært så mørkt. Og det jeg sliter veldig med når det er mørkt er å dele. Snakke med folk. Fordi jeg ikke vil ikke byrde noen med det mørke. Innbiller meg selv at folk har det bedre uten. Men jeg blir overtalt om at sånn er det ikke alltid – kanskje noen ganger – og derfor skal jeg bli flinkere til å dele. Som jeg nevnte her så er ting vanskelige nå. Og hvorfor de er så vanskelige er familiært, og av hensyn til andre skal jeg ikke gå så innpå detaljene, men når jeg mangles her inne er det derfor. At jeg trenger en time-out. At jeg bare må puste. Tilbringe tid med Olivia og bare være. Jeg lovte meg selv at i denne nå-har-jeg-gått-ut-og-sagt-at-jeg-skal-satse-på-blogging-tiden så skal jeg greie et innlegg om dagen, men jeg kan ikke være så hard mot meg selv. For akkurat nå tror jeg ikke at jeg får det til. Men hvis jeg gjør, da skal jeg gi meg en skikkelig klapp på skuldera. Og prøve å si til meg selv at jeg er bra nok. Shit, jeg trodde aldri at jeg kom til å komme hit. Men jeg er overbevist om at jeg kommer ut av det. Kan det bare skje nå, plis?

Noen foreslår at jeg skal prate med en psykolog. Jeg vurderer det virkelig.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *