FINE VENNER

Genser HER | Bukser HER | Sko HER

Egentlig så vet jeg ikke hva dette innlegget skal handle om. Ikke noe spesifikt tror jeg. I dag fikk jeg leke modell på jobb. Jeg leker jo egentlig ofte modell jeg, men normalt så har jeg da veldig kontroll over situasjonen. Som i at jeg tar bilder med selvutløser, eller at jeg får en person jeg er veldig nær til å gjøre det. I dag var det ei av verdens fineste jeg jobber sammen med som var fotograf, og jeg føler jeg kan si H V A som helst til henne, men likevel blir jeg døds flau foran kamera. Haha, for en fisk jeg er. Posering er ikke i min sterke side, men så syns jeg jo det er gøy da, selv om jeg blir flau, så jeg gjør det likevel. Here’s to going out of comfort zones.

Og dere fine venner som sender fine ord – TUSEN TAKK! Det setter jeg så sykt pris på. Til søndag har jeg avtalt en kveld sammen med pappa og jeg er så glad og takknemlig for at jeg har en så god pappa å prate med. Det skal gå oppover, snart. Det vet jeg!
God torsdags kveld, fininger.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *