SLOUCHY

Annonselenker

Minuttet dette innlegget er postet skal jeg hive meg på badet og stelle meg for senga. Jeg er like trøtt som en sloth og de første dagene i denne uka har vært utmattende. Men veldig fine fordiom. Og jeg har spist altfor mye jeg ikke skulle.

Bilder fra pinterest

En trend som har herjet en stund er denne fine støvletten her. Jeg elsker den! Jeg husker jeg hadde et par av typen da jeg sikkert var 16 eller noe, og nå angrer jeg selvsagt på at jeg kvittet meg med de. Er det rart jeg vegrer meg for å kvitte meg med ting i klesskapet mitt. Det kommer alltid en dag som denne når jeg har super lyst på noe, OG SÅ HAR JEG FAKTISK HATT DET I SAMLINGEN. Og i dag har jeg ikke muligheten til å kjøpe nye. Det er til å grine av. (Bare litt overdramatisk. Vær så snill å ikke ta meg for seriøst:)

Jeg samlet sammen de fineste jeg kunne finne da, i tilfellet du skulle ha muligheten til å skaffe deg dem:)

annonselenker: one | two | three | four

I dag har jeg spist frokost – godteri – lunsj – middag – godteri – chips. Prisen for årets kosthold går til meg:) Snakkes.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *