/ 14. jan.

Annonse

Annonselenker: Topp HER | Bukse HER

God mandag, fineste lesere. Vet dere at dere er det? Jeg har fått så utrolig mange fine og hyggelige kommentarer etter at jeg røpte at å drive blogg og instagram er min drøm og jeg blir så insanely rørt. Sidenote: jeg glemte å skrive det i innlegget i går men jeg tenker veeeldig mye på engelsk, og synes det er mye lettere å hive inn noen forklarende ord på engelsk innimellom i stedet for å søke etter det rette norske, for det sliter jeg skikkelig med. Så nå er du obs på det og vet hvorfor det skjer innimellom. Don’t hate me cuz I’m lame:)
Tilbake til hva jeg holdt på å si. Jeg blir så utrolig rørt av det, og setter veldig pris på at dere gidder å klikke dere inn hit, bry dere og støtter opp om bloggen min. Det er tross alt det som gjør at bloggere kan få lov å leve av dette. At noen bryr seg og det er så fint det.

Og annonselenker er også noe som hjelper på akkurat det. Det kommer til å komme en del av dem her. Ikke fordi alle innlegg jeg skriver er annonser, men fordi jeg deler tøy eller ting jeg elsker med dere og har muligheten til å lenke dem til dere om dere også skulle like dem. Og skulle dere det da og gjør et kjøp gjennom lenken så tjener jeg noen få prosent av kjøpet. Og ordet annonselenke blir på grunn av norske lover nødt å nevnes i innlegget, og det er forsåvidt noe jeg er enig i. Jeg vil ikke på noen som helst måte mislede dere, så det ordet står der hver eneste gang jeg får tjene noe på det.

Akkurat dette innlegget er merket med annonse. Jeg føler meg ekstra heldig som kan si at jeg har inngått et samarbeid med Gina Tricot som er et merke jeg har handlet fra første stund de dukket opp i Kristiansand. Jeg husker første butikk var en to etasjers på Sørlandssenteret og venninnen min fikk jobb der. OM jeg var misunnelig. Hehe tenk at jeg i dag da skulle ha et samarbeid med dem – DET er gøy det! Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på i forhold til noe av hva posten her handler om. Og så det er sagt, jeg ville aldri ha annonsert for noe på bloggen som jeg ikke bryr meg om ❤️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *