Q&A

Genser fra ZARA (gammel) | Bukse fra ZARA (kanskje de har noen igjen på salget?)

God søndag, dere:)
Det gikk ikke helt som planlagt i går og dagen ble fullbooket i stedet for halvbooket, så da jeg omsider havnet hjemme og det var kvelden prioriterte jeg litt mat, siste episode med YOU på netflix og så rett i seng. Det er det beste etter lange dager og jeg håper dere kan tilgi meg for det?

Uansett, i en liten liste her kommer svar på spørsmålene deres i tillegg til ting jeg bare har lyst å nevne. Here goes:

🙈 2019 er året jeg blir 3 0 å r. Det er litt sykt å tenke på egentlig for jeg føler meg som 23. Eller både og. På den ene siden er jeg barnslig og liker barnslig humor, mens på den andre siden er jeg og har alltid vært veldig ansvarlig. Typ følger reglene så og si til punkt og prikke, går veldig sjelden ut på byen, våkner tidlig, har konstante bekymringer for regninger og de MÅ betales på forfallsdato. Bekymringer og sånne ting prøver jeg å jobbe med. Jeg liker ikke at jeg så lett bekymrer meg og tenker alle scenarioer du kan tenke deg rundt det. 2019 skal også bli året for mindre bekymringer. (Håper jeg).

😇 Jeg er veeeldig sjenert og rødmer for den aller minste ting. Tenker det har sammenheng med at jeg så fort blir rød i fjeset når jeg trener. Det er bare en genetisk greie, og følelsene mine vises på fjeset umiddelbart. Om de er gode eller dårlige eller om det bare er en bitteliten slags reaksjon.

🖕🏻 Warning! Horror and blood in this paragraph. Haha. Da jeg var 6 år mistet jeg tuppen av denne fingeren. (Kan dere se emojien? Det er i hvertfall midt fingeren på høyre hånd) Vi hadde et rekkverke på terrassen vår på denne tiden, og etter juleneket vi hadde hatt gjennom vinteren hang det igjen et tau. Rekkverket sammen med tauet var i min lek en hest, og da jeg skulle hoppe ned hadde tauet tvunnet seg fast rundt fingeren min og jeg dro tuppen redd av. Auch. Det merkelige når slike ting skjer er at det skjer så fort og jeg kan ikke huske at det gjorde vondt i det hele tatt. Det var bare rart og skummelt å se blod som sprutet ut av fingeren. Den var ikke til å redde, så i dag er jeg en tupp fattigere.

💄 Jeg er utdannet visagist, eller makeup artist, og har jobbet bittelitt som dette. Ikke veldig mye, men jeg synes sminke er veldig gøy. Men, selv om jeg synes det er veldig gøy kommer den ansvarlige i meg og hører på alle råd rundt meg som sier at huden må få lov å puste, og min hud får lov til det ca hver dag. Jeg er så heldig å ha ok+ hud, og bruker som regel kun øyesminke. Føler meg mye finere med full face makeup, men slappfisken i meg synes det er enda bedre å ha mindre sminke og fjerne om kvelden. Og så føler jeg meg fin uten den sminka også.

👧🏼 Jeg har en datter. Hun blir snart 4 år. DET er helt sykt det. Tenk at jeg har vært mamma i snart 4 år. Herreminhatt. Hun blir ikke å se noe spesielt på bloggen da. Jeg er kanskje litt paranoid, men jeg er redd for hvor bildene hennes skal enda opp, og så synes jeg også det er opp til henne å ta avgjørelsen, når hun blir så gammel, om når og hvordan hun vil eksponere seg på nettet. Pappaen hennes og jeg gikk fra hverandre rett før hun ble 2 år og å være alenemamma er skikkelig hardt, men vi samarbeider veldig godt sammen og jeg er super takknemlig for det.

🏡 Trodde jeg kom til å være gift, ha 2 barn, hus med stakittgjerde, bil og kanskje 3de barn på vei innen jeg var 30 år, men det ble det motsatte. Så det er i hvert fall en ting livet har lært meg. Man kan prøve å planlegge så mye man vil, men aller helst skal man følge magefølelsen. Ganske tydelig i min lille liste over ting jeg så for meg finnes ikke drømmejobben. Selv om jeg har hatt drømmejobber så har de andre tingene vært større drømmer og drømmejobben har fått lite fokus. Men, det har jeg tenkt å gjøre noe med nå. Akkurat nå i livet mitt ser jeg hvor viktig det er, og lærte det altfor sent. Bedre sent enn aldri dra, og her er jeg 😊

Jeg ser at dette innlegget blir veeeldig langt hvis jeg ikke stopper nå, så jeg kommer til å gjøre det og heller legge inn et til senere i livet:)
Håper dere får en deilig søndag ❤️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *