TIPS TIL INSTAGRAM

Herremiiiin, dere er så fine. Tusen takk for at dere poppet innom bloggen min i går. Tror ikke dere aner hvor mye det betyr for meg. Så mye så at det er verdig et woop. Det ordet sier jeg altfor ofte, og jeg vet det er teit, men jeg bryr meg ikke. Det er et skikkelig gøy ord. Akkurat som lol. Lol.

Jeg har holdt på med instagram en stund, og er virkelig ikke en ekspert der inne nei, men jeg kan noen triks, og så tenkte jeg å dele dem med dere. Det er det minste jeg kan gjøre for dere flotte folk som gidder å støtte meg i denne lille drømmen min:)

🦄 Først og fremst, velg en nisje og hold deg til den. Avbrekk innimellom er selvsagt lov, men når en person besøker profilen din burde det være klart hva det er du formidler. Personlig er de første ni bildene sammen noe som avgjør om jeg blir på profilen eller ikke.

🦄 Samme filter eller redigering på bildene er alfa og omega. Da ser profilen din ryddigere ut og det ser ut som bildene har en tilhørighet til hverandre. Pluss, sørg for at bildene dine er av god kvalitet. Da mener jeg ikke dyrt-kamera-gode, men at de er tatt i dagslys med en iPhone for eksempel, slik at de blir skarpe og fine.

🦄 Vær sosial. Pun intended. For at folk skal kunne like bildene dine og følge deg må de vite at du eksisterer. Instagrams nye algoritme gjør akkurat dette litt vanskeligere, men jo flere steder du legger igjen navnet ditt, jo større er sjansen for at du blir plukket opp av noen. Og følg tilbake de du føler fortjener det. Ikke vær for opptatt i forskjellen mellom følgere og de du følger. Plattformen er jo til for å være sosial og få cybervenner:)

🦄 Post bilder kontinuerlig, ett annenhver dag ca. Jeg er ikke alltid flinkest på det men kan se det på statistikken min at det er en bra greie når jeg gjør det.

🦄 Og bruk hashtags. Relevante hashtags, that is. Jeg er shameless på akkurat det. Jeg vet om veldig mange som “dømmer” folk som gjør det, men hashtags betyr flere steder navnet ditt dukker opp og større sjanse for at navnet ditt er på rett sted til rett tid og plutselig blir ditt bilde delt igjen og igjen, og så plutselig har du 1 million følgere. Hehe, kanskje ikke akkurat det skjer så plutselig, men bruker du hashtags er i hvertfall sjansen din større.

Nå tenker jeg at jeg skal ta i bruk mine egne tips og bruke litt tid inne på appen. Kanskje navnet mitt havner på rett sted til rett tid? Det er i hvert fall det jeg krysser fingrene for. Hvis du kunne tenke deg å kikke på min instagram, så kan du finne den HER 😎
Ha en god dag 😘

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *