WHAT TO GIVE AWAY THIS CHRISTMAS

(in collab with nordicfeel.no)

It’s been a few days – how are you? I’m beyond excited and just as much so tired. I’ve been spending loads of hours at our new Zara store and I’m having so much fun. The tempo is super fast, there’s lots to do and it’s been great. I’m so happy I got that job.

Hei mine fine  -hvordan har dere det? Jeg har det så bra og jobb går så det suser. Jeg er så glad jeg fikk den jobben!!

On another note Christmas is slowly approaching – eh, or maybe not slowly. In under two months we’ll be sitting together with our family celebrating Christmas, which will be so nice, but before that we have a few things to do, don’t we. Like prepare 😉 Are you like me, or do you already know what to get your loved ones for Christmas? I feel a lot of pressure from myself when trying to decide what to get people, and end up buying almost everything within the last days before the big day. Luckily this year I’m having a small collaboration with Nordicfeel.no where they list great Christmas present tips for every family member, and there are already a few things I’m buying for sure there. Not to mention the long wish list I created for myself :p You can see a small amount below. That biotherm day cream is my holy grail. It’s the best day cream I’ve tried and need restock pretty soon. And right now I wouldn’t mind the Glow Booster as well. Hope you find some great tips if you’re stuck with ideas like me. Oh – and one tip that I have is to think about what the person you want to buy a present for is passionate about. Makes for the best presents!

Over til noe litt annet så nærmer jul seg med stormskritt. Om under to måneder sitter vi sammen med de vi er glade i og koser oss med juletider, noe jeg gleder meg masse til. Men før det da må det forberedelser til. Som for eksempel å kjøpe julegaver. Jeg har faktisk ei venninne som allerede er ferdig, men sånn er ikke jeg i det hele tatt. Jeg burde kanskje allerede ha begynt, men jeg legger alltid for mye press på meg selv, og tenker noe bedre kan dukke opp før jul, så jeg lar være å kjøpe før i siste liten. Heldigvis har jeg et lite samarbeid med Nordicfeel.no, og de har lagd en superfin guide til tips til julegaver. Jeg lagde en liten ønskeliste for meg selv også jeg – som dere kan se nedenfor. Eller, det er bare en liten del av den. Fant mange flere godiser.

Et lite tips fra meg til deg når man skal kjøpe julegaver er å virkelig ha personen man kjøper til i tankene.
Hva elsker den personen og hva tror du gjør den personen skikkelig glad. Det er alltid de julegavene som blir best! 

Olivia isn’t feeling well today, so in approximately an hour we’re going to the doctor to get a check up and just spend the rest of the day together at home. Hope you’re having a wonderful day. Kisses.

Olivia hadde en helt forferdelig natt i natt, og har antakeligvis halsbetennelse. Vi drar til legen straks og får sjekket og så satser vi på at alt blir bra med litt medisin. Håper dere har en fin dag. Kyss.

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *