GIRLSNIGHT

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit2 charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit 3

God lørdagsmorgen dere 🙂 Ville bare titte kjapt innom før jeg har tenkt meg ut for å nyte det vanvittig deilige sommerværet vi har i Kristiansand akkurat nå. Man må bare nyte mens man kan, for man vet virkelig ikke hva som kan skje. Plutselig tar sommeren slutt og det vi fikk var disse fine dagene i mai. ELLER, så kan det bli den beste sommeren noen gang. Jeg krysser fingrene for det siste!

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit1

I går hadde jeg besøk av et par skjønne venninner til kjas. De tingene som har manglet i leiligheten er endelig på plass og nå er det bare litt småpirk og rydding før alt er som det skal være. Slik som den tomme rammen dere ser på bildet under. Da Olivia var nyfødt tok vi polaroidbilder av henne og alle som besøkte henne, eller holdt henne, og de har jeg tenkt å lime inn i den rammen og gi til henne.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit

Satser på at været er like bra hos dere som hos meg, og jeg håper den blir fin 😘

Share:

6 Comments

  • charlotte
   July 21, 2017 / 12:42 pm

   Thank you:)

  • charlotte
   July 21, 2017 / 12:42 pm

   Thank you:)

  • charlotte
   July 21, 2017 / 12:43 pm

   Thank you so much!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *