MY SKINCARE RIGHT NOW

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit

REN

Noe jeg har blitt mer og mer opptatt i det siste er hudpleie. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde muligheten til å dra til profesjonelle oftere, for det er lite som er så deilig som en ordentlig god ansiktsbehandling, men dessverre. Jeg er heldig, men ikke SÅ heldig. Kanskje hvis jeg vinner i lotto.
Men heldigvis finnes det produkter som gir nesten like gode følelser og mine favoritter akkurat nå er disse tre fra REN.

Something that’s gotten more and more important to me lately is skincare. One of the best things I can treat myself is a good facial, but that doesn’t really happen too often. I’m lucky, but not that lucky. Maybe if I win the lottery I can do it more often.
Luckily there are a lot of great products out there that gives you almost the same great feeling, and right now my favourites are these three from REN.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit1

En av dem er en beautyshot som skal hjelpe å få huden til å føles stram. Denne bruker jeg på morgenen før dagkremen. Den kan også brukes i løpet av dagen hvis man ønsker det for ekstra oppstrammende effekt.

Den neste er en anti-wrinkle olje som jeg bruker før jeg legger meg og før nattkrem, og den siste er en radiance renewal mask. Etter denne føles huden min silkemyk.

Jeg elsker å teste ut ny hudpleie. Har dere noen favoritter? I’d love to hear:)
Ha forresten en deilig søndag. Olivia kommer snart og da tar vi turen ut til mine foreldre. Snakkes snart. Kisses.

One that I’m using is a beauty shot that helps my skin feel tight. I use this before applying my day cream. It can also be used throughout the day for a more tightening feeling.

Another one is an anti-wrinkle oil that I use before I go to bed and before my night cream. The last one is a radiance renewal mask. This makes my skin feel silky smooth.

I love testing out new skin care, do you guys have any favourites that I need to try? I’d love to hear:)
Also, have a wonderful Sunday. Olivia will be here soon and then we’re heading out to my parents’ house. Talk soon. Kisses.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *