HAPPY MONDAY

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit

Hei mine fine og god mandag.
Endelig kjenner jeg ting begynner å bli normale igjen. Internett er oppe og går, leiligheten nærmer seg ferdig, jeg føler jeg har kontroll på skolearbeid og ellers så er vi i mai og det er så deilig når solen er ute.
Olivia er hos faren sin denne uken, så i dag sov jeg så lenge jeg klarte (ikke lenger enn 8 :P), dro på trening og sitter nå med frokost og blogg foran meg. Senere har jeg en hudpleietime og jobber ellers med eksamen som startet i dag. Tenk at jeg snart er ferdig og at det er sommerferie. Det er fint altså!

Hi loves and happy Monday.
I’m finally starting to feel like things are back to normal. My internet is up and running, the apartment is close to being all done, I feel on top of my school work and we’re in May. I love when the sun is shining!
Olivia is with her father this week, so today I slept as long as I could (not longer than 8am though :P), went to the gym and are now sitting eating breakfast and updating you guys. Later I have an appointment and will be working with my exam that started today. I can’t believe that I’m finished soon and the summer vacation is 
next!

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit1

Som jeg har nevnt har jeg flyttet inn i ny leilighet og da jeg flyttet inn var jeg fast bestemt på at i denne leiligheten skulle jeg ha litt farger, og de jeg valgte kan dere se over. Den ene er til kjøkkenet, en til Olivia sitt rom, til badet og til soverommet 🙂 Kan dere gjette hvilken som er til hva? Jeg er super fornøyd med de jeg valgte og gleder meg til de aller siste tingene er på plass. Da skal jeg med glede ta litt bilder og vise dere!
Ha en deilig mandag! Snakkes snart. Kisses.

Like I have mentioned I’ve moved into a new apartment, and when I moved in I was determined that I wanted color here, and the ones I chose you can see above. One is for my kitchen, one is for Olivia’s room, one for the bathroom and one for the bedroom 🙂 Can you guess which goes where? I’m so happy with them and I can’t wait until the last few things are done. Then I’ll shoot some photos for you so you can see!
Have a beautiful Monday, guys. Talk soon. Kisses.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *