WHITE SMILES

In collaboration with/i samarbeid med Dentway

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style11

• • White smiles • •

Finnes det noe finere?
Jeg har fått lov å teste ut Dentway sine whitening strips, i håp om at også jeg kan få et litt hvitere smil. Jeg har alltid hatt sterke, sunne tenner men har likevel hatt et lite hint av misfarging som jeg så gjerne skulle bli kvitt. Produktet holder det det lover heldigvis og jeg er så glad jeg fikk lov å prøve. Tennene mine har sakte men sikkert startet å bli hvitere, og jeg er spent på å se hvordan resultatet blir fremover:)

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style1

STARTER KIT | REFILL | STRIPS

Over ligger det lenker til de forskjellige produktene. Jeg har prøvd stripsene, men har super lyst å også prøve starterkitet med tannblekingsgele. Kanskje neste gang?:D

Ha en deilig dag, fininger ♡

Share:

6 Comments

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:28 am

   Thank you 🙂

  • charlotte
   May 19, 2017 / 10:20 am

   Thank you 🙂

  • charlotte
   May 19, 2017 / 10:20 am

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *