MY POOR NAILS

In collaboration with/i samarbeid med CND

charlotte sjusdal style blog styleblog fashion outfit ootd2

Er herved reddet !!

God tirsdag fininger, endelig ny uke. Eller noe sånt. Som regel synes jeg hverdagen er tålig fin, men akkurat denne uken så bestemte våren seg virkelig for å komme, noe som ikke kunne vært bedre, bare at jeg blir sittende masse inne med innlevering 🙄 🙂 Hehe, men sånn er det bare. Sånn må det bare være. Og snart er jeg ferdig. Hurra!

Anyway, noe som har gjort hverdagen litt enklere er neglelakkene til CND. Disse neglelakkene jeg har prøvd varer i en uke og det kan jeg herved testamentere til. Da jeg prøvde produktene første gang og tok disse bildene gjorde jeg alt i ett, noe som var helt feil! Pleie produktene skal selvsagt brukes, men for å få best mulig resultat burde neglene være helt rene før man påfører to lag med CND Vinylux Weekly Polish og så top coaten. Det gjorde jeg andre gangen, og så brukte jeg pleie produkter da dette var tørt, og resultatet varte over en uke. Hurra!
Jeg føler meg like heldig hver gang noen vil jobbe med meg, og når det var snakk om neglelakk var jeg ikke hard å be. Jeg bruker neglelakk hele tiden, noe jeg tviler på jeg er alene om, så da satt jeg sammen en lite how-to med forklaring på hva produktene er 🙂

charlotte sjusdal style blog styleblog fashion outfit ootd

Pleie Produkter

1 Rens neglene rene med CND Scrubfresh | 2 CND Solaroil Nail and Cuticle Conditioner. Skal masseres inn. Gir fuktighet til neglbåndene og gjør neglene sterkere. | 3 CND Ridgefix. Påfør et lag og la tørke. Får neglen til å se glatt, frisk og penere ut. Denne er min favoritt, jeg elsker naturlige, friske negler. 4 | CND RescueRxx. Påfør et lag og la tørke. Reparerer skadede negler. Perfekt for mine tynne, lett flisete negler.

charlotte sjusdal style blog styleblog fashion outfit ootd1

Neglelakk + Top Coat

1 CND Vinyl Weekly Polish. Påfør et tynt lag på hver negl, og så enda et rett etterpå. La tørke. | 2 CND Vinylux Weekly Top Coat. Påfør et tynt lag helt til slutt.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *