STAYING UP LATE ISN’T GOOD FOR ME

charlotte sjusdal style blog blogger fashion outfit ootd wiw

JACKET FROM H&M | DRESS FROM ZARA | SUNGLASSES FROM RAYBAN

God torsdag mine fine. Håper dere har en fin dag så langt. Min er fin, men trøtt. Olivia våknet 6 og selv om det normalt går veldig bra, så fristet det uendelig mye å bare bli liggende i sengen i dag. Noen dager er vel bare slik.

| Happy Thursday loves. I hope your day has turned out good. Mine is, I’m just tired. Olivia woke at 6am this morning, and although that is normally fine, today staying in bed was more tempting that getting up. Some days are just like that, I guess.

charlotte sjusdal style blog blogger fashion outfit ootd wiw1

Og så kan det kanskje ha noe med at jeg la meg senere enn normalt i går. Jeg holder på å lese The lost Symbol av Dan Brown, og den er super spennende. Og i tillegg elsker jeg fiksjon med fakta i seg, litt som filmer som er basert på sannheten, og denne har masse av det. Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg elsker å lese, det er spennende på en helt annen måte enn film.

And it might also have something to do with me going to bed later than usual. I’m currently reading The Lost Symbol by Dan Brown, and it’s so good. Also I love when fiction and facts are mixed, like movies based on a true event, and this book holds lots of that. I forgot how much I love to read, it’s exciting in a whole other way than what you get in movies.

charlotte sjusdal style blog blogger fashion outfit ootd wiw2

Nå må jeg tilbake til skolearbeidet. Ha en deilig dag dere. Snakkes snart. Kisses.

Now I have to get back to my schoolwork though. Have a great day. Talk soon. Kisses.

charlotte sjusdal style blog blogger fashion outfit ootd wiw 3

Share:

14 Comments

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:27 am

   Thank you 🙂

 1. April 20, 2017 / 5:54 pm

  Loving your cute dress! X

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:27 am

   Thank you so much:)

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:28 am

   Thank you so much Kim 😀

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:28 am

   <3 Thank you!

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:28 am

   😀

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:28 am

   Thank you sweetie!

  • charlotte
   May 4, 2017 / 11:28 am

   😀 Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *