RECOMMENDING: SUDIO + DISCOUNT CODE

Sponsored product

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit3

Hei og god første dag etter påske. Hvordan har den vært? For min del har den vært super rolig. Hvis dere har lest mine siste innlegg så har dere sett at jeg har vært sliten, og for å si det sånn så er jeg ikke det lenger. Jeg har slappet ordentlig av, og jeg føler meg bedre enn på lenge.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit

Har dere forresten hørt om Sudio Sweden? Jeg ble kontaktet av dem forleden og har vært så heldig å få lov til å teste hodetelefonene deres. Disse kommer både i sort og hvit, og ser super bra ut, men sant skal sies så er det jo egentlig ikke det som har noe å si når det kommer til å hodetelefoner. Det er jo lyden, og jeg kan helt ærlig si at her var det ingenting som manglet – og det beste av alt for min del var at de er trådløse og kobles til mobilen via bluetooth.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit2

Ofte når jeg er på trening løper jeg intense intervaller, og til nå har det vært umulig samtidig som jeg hører på musikk. Rett og slett fordi jeg ikke har hatt riktig utstyr. Disse hodetelefonene holder seg der de skal, i tillegg til at jeg ikke har en irriterende ledning som  støtt og stadig kommer borti hånda. Jeg simpelthen elsker dem og anbefaler dem på det sterkeste! En annen god ting er at hvis dere bruker sudio_cs så får dere 15% avslag på kjøpet deres! Woo! Sjekk ut utvalget HER.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style outfit4

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *