RIGHT NOW

Contain ad links

charlotte sjusdal blog styleblog blogger fashion1

1 HERE | 2 HERE | 3 HERE | 4 HERE | 5 HERE

God lørdag. Hvor mye ønsker dere dere den rosa jakka? Jeg gjør!! Den er super fin og i tillegg på tilbud. Faktisk så har Boozt.com et stort salg akkurat nå og opptil 50% rabatt. Det er fint på en lørdag det.

I dag skal Olivia og jeg tilbringe dagen ute hos foreldrene mine. Det skal bli så godt å kun ha det å slappe av å tenke på. Puh, det har vært noen lange uker kjenner jeg. Men nå er alt fint. Ha en deilig dag, fininger <3 Kisses

 

| Happy Saturday, my loves. How much do you want that pink jacket? I want it so much. My pink fever definitely hasn’t calmed down 😛 Aaaaaand it’s on sale. In fact Boozt.com are having a sale with up to 50% discount. How good is that on a Saturday?

Today Olivia and I are spending the day at my parents’ house. It’ll be so good to only have to think about relaxing today. Wow, the past week have been tough, but now it’s all better. Have a nice day, loves <3 Kisses

 

Share:

5 Comments

 1. Winfred
  April 8, 2017 / 1:04 pm

  Loving your ‘Things’ right now
  Winnie
  xxx
  itsjustwinnie.blogspot.co.uk/
  Insta: @itsjustwinnie1

  • charlotte
   April 11, 2017 / 9:18 am

   Thank you so much!

  • charlotte
   April 11, 2017 / 9:19 am

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *