HI 👋🏻

charlotte sjusdal blog styleblog blogger fashion

Hei fininger, og god snart helg.

De siste ukene har vært super stressende, og i går kjente jeg den skikkelig kjipe hodepinen komme. Jeg har tatt hodepinetabletter, og akkurat hodet banker ikke lengre, men det sitter i tennene. Likevel så smiler jeg akkurat nå, fordi: – jeg får oppdatert dere her inne – jeg har levert en innlevering til skolen – det er helg og Olivia sin 2 års dag skal feires på søndag. Så nå, når tidspresset om innlevering er over kan jeg senke skuldrene litt og slappe av. I hvertfall frem til neste uke. Da må jeg få jobbet litt med neste innlevering. Men bare litt. Det er jo påskeferie!:)

Og en annen ting, jeg har flyttet inn i ny leilighet som også begynner å ta form. Vi har malt og styrt og jeg er super fornøyd med fargene jeg har valgt. Gleder meg til å vise dere! Men alt til sin tid. Nå skal jeg prøve å komme sakte, men sikkert inn i vanlige rutiner igjen. Håper dere får en nydelig helg og påskeferie. Kisses.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *