CANCELLING MONDAY

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style1

Sort of. I dag da jeg våknet, stod jeg opp og begynte på mitt vanlige, men da jeg skulle til å ta på meg treningstøyet kjente jeg bare at jeg ikke ville. I det hele tatt. Heldigvis er jeg heldig nok akkurat nå til å faktisk ha muligheten til å holde meg hjemme så da gjorde jeg det. Så mandagen ble “kansellert”, men bare i hermetegn – jeg kommer til å jobbe herfra, bare at trening og kontor var en no-go i dag. Hehe:)

| Sort of. When I woke up this morning I started with my usual morning routine, but as I was about to put on my working clothes my soul was screaming NO. Or, it wasn’t as dramatic as that, but I just couldn’t for the life of me get myself to do it. I guess I needed a day just by myself, so Monday was officially “cancelled”. Although I am going to work from home, I just needed to stay away from the gym and the office today. And right now I’m lucky enough to take that decision without it affecting a boss or anyone. Hehe:)

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style4

Så nå sitter jeg her og jobber litt og kjenner jeg begynner å bli skikkelig sulten. Så om litt drar jeg på butikken og handler. Ønsker dere fininger en herlig uke. Snakkes snart. Kisses.

| So now I’m sitting here working and I can feel I’m getting very hungry. I’m about to go shop for groceries pretty soon. Hope you’ll have a great week. Talk soon. Kisses.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style2 charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *