ONE TO FOLLOW: CARA VAN BROCKLIN

charlotte sjusdal fashionblog blogger style cara loren styleblog outfit ootd

Jeg elsker instagram, og en av kontoene som jeg liker best akkurat nå er Cara Van Brocklins, som dere kan finne her. Hun har alltid (nesten) det største smilet plastret i fjeset, sprer så mye positivitet og bildene hennes er super vakre. OG hun deler innimellom treningsøktene sine, og disse bruker jeg selv ofte når jeg er på trening.

Så i dag ønsker jeg bare å dele dette med dere, og så hadde det vært så hyggelig om dere ville dele noen av deres favoritter på instragram??? Let me know!

 

| I love instagram, and one of the accounts I love the most right now is Cara Van Brocklin’s, which you can find here. She always (almost) has a huge smile on her face, spreads so much positivity and has the prettiest photos. She also posts some of her workout routines, which really helps me when I’m at the gym.

Today I just thought I’d share this with you. Hope you have a nice day, and I’d love to hear some of your favorites on instagram??? Let me know!

 

Share:

2 Comments

    • charlotte
      March 13, 2017 / 10:12 am

      Thank you <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *