BLOGS TO FOLLOW THIS MONDAY

Hei mine fine, og god mandag. Hvordan har helgen vært? Min helg har vært super rolig, med masse Olivia kos. I dag føler jeg jeg har brukt de første timene av mandagen ordentlig godt, og jeg kjenner jeg har hodet over vannet og er klar for uken. Heldigvis. Jeg fryktet det verste, men jeg ligger ikke så etter som jeg trodde.
Over helgen har jeg også lest litt blogger og tre fine nye jeg har kommet over er disse 🙂

Hi loves, and I hope it’s a happy Monday? How was your weekend? Mine has been quiet with a lot of snuggling with Olivia. The first few hours of this Monday has been spent getting my head over water, and it really wasn’t as bad as I expected. So I’m full on ready for this week.
Over the weekend I stumbled upon these blogs, and I love them so much I thought I’d tip you guys about them 🙂

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 10.32.01

Denne skjønne jenta legger ut nye, freshe antrekksbilder ofte, og jeg kjenner jeg blir så inspirert. Det er slike blogger jeg elsker aller høyest, og jeg anbefaler dere å ta en titt 🙂 HER

This beauty post fresh, new outfit post often, and I feel so inspired visiting her blog. These are the kind of blogs that I love the most, and I definitely recommend you check her out:) HERE

 

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 10.32.30

Hun her lager de mest kreative innleggene, og jeg skulle ønske at det lå naturlig for meg å gjøre det samme. Og hun er SÅ flink med klær. Definitivt verd å sjekke ut! HER

 

Anette creates the most creative blog posts, and I wish it came as natural to me to be this creative. And her style is so cool! Definitely worth a look. HERE

 

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 10.33.40

OK, dere vet at jeg er over gjennomsnittet glad i mote og makeup, og Ingrid kombinerer begge deler på den fineste måten. Sminken hennes er flawless og antrekkene hun deler er likeså. Bloggen hennes kan du finne HER.

OK, so you guys know that I’m way over average interested in makeup and fashion, and this girl combines it perfectly. Her makeup is flawless and her outfits just the same. You can find her blog HERE.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *