COMING UP

charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger3 charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion styleHei mine fine.
I morgen laster jeg opp resten av dette antrekket og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker denne jakken. Jeg lagde et inspo innlegg for ikke så lenge siden med en rød aktig, burgunder semsket jakke inkludert, og så plutselig fant jeg en lik en på salg hos Mango. Snakker om heldig!

I morgen er det Kristian sin bursdag (puh, både mamma, pappa, min søster, bror og Kristian har bursdag på under 21 dager :P), noe som betyr bursdagsgave. Jeg gleder meg til å gi den til han og er veldig spent på om han blir fornøyd!
Jeg forteller dere mer i morgen ♡ Ha en deilig kveld. Snakkes snart. Kisses.

 

Hi loves.
Tomorrow I’m uploading the rest of this outfit, and I just cannot explain how much I love this jacket. I made an inspo post not long ago, with this red, burgundy kind of suede jacket, and all of a sudden I found a similar one on sale at Mango. I got so lucky!!

Tomorrow it’s Kristian’s birthday (oof, both mom, dad, brother, sister and Kristian all have their birthdays within a period of 21 days), which means birthday present. I’m excited to give it to him and I hope he’ll like it!
I’ll tell you more tomorrow when I’ve given it to him. ♡ Have a great evening. Talk soon. Kisses.

 

Share:

2 Comments

    • charlotte
      February 9, 2017 / 11:56 am

      Thank you so much! And the same <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *