BYNOOR REVIEW AND HOW TO WAVES AND SPACE BUNS

annonse og anmeldelse

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style

 ♡ SHAMPOO | BALSAM

I januar skrev jeg her at jeg har vært så heldig å få lov å teste ByNoor sin Shampoo og Balsam, og i samme slengen lovte jeg dere en anmeldelse etter ca 1 måned. Nå er den måneden over, og jeg kan med trygghet si at produktene lover det de holder. Jeg valgte meg ut serien som skal gi volum til håret, noe jeg sårt trenger.
Den første uken følte jeg ikke at det var mye forandring som skjedde. Håret mitt virket mer fluffy rett etter jeg hadde tørket det, men så falt det liksom sammen igjen, noe som er normalt for mitt tunge hår og noe jeg selvsagt syns var veldig kjedelig. Jeg som trodde jeg skulle ende opp med afro;) Neida, MEN, bedre resultat fikk jeg etter de to neste rundene med vask. I dag sitter jeg her, to dager etter jeg vasket håret mitt, og håret mitt er fortsatt like fluffy som samme dagen jeg vasket det. Noe av det som hjelper å holde volumet ved like er styling produktene ByNoor har skapt i tillegg til shampoo og balsam, og de kan du finne HER, men uten utgangspunktet etter vask, hadde ikke resultatet vært det samme. I hvert fall ikke av erfaring med produkter jeg tidligere har brukt.
Saltvanns sprayen er favoritten min, og den bruker jeg daglig nå.

Jeg elsker når samme merke lager alt man trenger til den perfekte frisyren, da vet man at produktene spiller på lag!

I tillegg til å anmelde disse produktene har jeg også lagd to hår tutorials til dere. Her viser jeg hvordan jeg krøller håret mitt, og jeg prøvde ut space buns frisyren 😀

Produktene jeg brukte er disse:
COMB
ROUND BRUSH
HEAT PROTECTIVE SPRAY
CURLING IRON
HAIRSPRAY
ELASTICS

Share:

2 Comments

    • charlotte
      February 8, 2017 / 8:41 pm

      <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *