TODAY, THIS WILL SAVE ME

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style

God mandag skjønninger. Håper den er bra? 😀
Olivia og jeg sin helg i Oslo har vært helt utrolig fin og deilig. Ikke bare er hun en knupp i bilen, noe jeg var mest nervøs for, men hun er også så imøtekommende til de hun ikke har sett på lenge. Det er så koselig.

Happy Monday, loves. I hope it’s a good one? 😀
Olivia and I spent our weekend in Oslo, and it was so great. Not only is she a dream to ride in the car with (For over 4 hours), but she also so welcoming when meeting people she haven’t met in a while, which is so nice.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style1

I dag våknet jeg opp med sår hals og en skikkelig guffen følelse i kroppen, så jeg tar det med ro og har spandert huden min på deilige nye produkter. Det får meg alltid til å føle meg bedre. Lover jeg skal vise dere dem senere!
Nå skal jeg jobbe med skole, men så lenge jeg kan sitte i kosetøyet i sofaen så er ikke det farlig akkurat 🙂
Ha en deilig dag ♡

Today, though, I woke with a sore throat and a real funky feeling in my body, so I’m taking everything in snail speed today, and treated my skin to some skincare. That always make me feel better. I promise I’ll show you the products later!
Now I’m about to start schoolwork, and as long as I can stay in my sweats, it’s not so bad 🙂
Have a wonderful day

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *