IT’S BEEN WAY TOO LONG

charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger4 charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger7

Dress from H&M | Bag from Alexander Wang | Shoes from Missguided | Belt and hat from H&M

Hei fine gjeng. Hvordan har dere det i dag?
Tenk at jeg ikke har vært her inne siden fredag. Siden fredag har vi vært på hyttetur og jeg har fått satt meg inn i ny skoleoppgave. Jeg har også tatt meg til rette i et kontorlandskap, og det kjennes utrolig godt. Å studere hjemme har gått kjempe fint, men jeg kjenner at timene blir så mye mer flittig brukt når man “kommer på jobb”. Hehe jeg ser skolen som en jobb, bare for å tvinge meg selv til å være effektiv.

| Hi guys. How are you today?
I cannot believe I haven’t been in here since Friday. This week has flown away though. Since last time we spent the weekend in the mountains and when we got home I’ve been busy with school work. I’ve also gotten comfortable at an office which is great. Studying from home has worked out fine, but there’s something about going to an office, and the hours are spent more efficiently.

charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger1

Denne kjolen jeg har på meg har faktisk blitt en av mine favoritt kjoler. Da jeg så den i nettbutikken elsket jeg den, men da jeg fikk den på meg første gang ble jeg litt i tvil. Men jeg sendte den ikke i retur og det er jeg så glad for, for da jeg tok den på meg igjen elsket jeg den igjen. Hehe, rart med det. Jeg tror jeg var litt i tvil den dagen fordi da jeg prøvde den følte jeg meg ikke så fin fra før av, og da smitter det gjerne videre.

The dress I’m wearing has become one of my favorite dresses lately. When I saw it online I loved it, but the first time I tried it one not so much. I didn’t send it back though, and I’m so happy I didn’t. Because when I tried it on the second time I came to love it. Haha, it’s weird. Though I think I didn’t like it at first because I tried it on at a moment when I wasn’t feeling too good about myself, and that rubbed off or something.

charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger5 charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger2 charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger6 charlotte sjusdal fashionblog blogger style styleblogger3

Videre i dag står bilderedigering på planen og ellers det jeg får tid til som er på to do listen.
Håper dere har en nydelig dag. Snakkes snart! Kisses.

Anyway, for the rest of the day I’m working on editing some photos going up here, and also other things on my to do list.
Wish you all a great day. Talk soon. Kisses.

Share:

2 Comments

    • charlotte
      February 3, 2017 / 8:44 am

      Thank you honey:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *