SHOUT OUT TIME

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style1

Hei dere. Jeg er så lykkelig over å være ferdig med innleveringen min for denne uken. Oppgaven har vært gøy, men krevende, og rapport skriving er ikke min sterkeste side, så nå føler jeg at jeg kan en velfortjent helg. Og den skal vi tilbringe på Hovden, noe jeg gleder meg så til. Endelig kan Olivia oppleve ordentlig snøgøy!

Hey guys. I’m so happy to be done with this weeks assignments. The assignment has been really fun, but demanding and writing reports isn’t my strong suit, so now I feel ready for the weekend. And the weekend is being spent at Hovden, something I’m looking so forward to. Finally Olivia will experience all the snow fun!

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style copy

Jeg kommer til å logge ordentlig av i helgen, men jeg tenkte det hadde vært hyggelig med en liten shoutout runde til neste uke. Jeg synes det er så hyggelig at dere besøker meg her på bloggen, og hvis noen av dere har blogg selv, så har jeg kjempe lyst å se den, og kommer til å velge ut noen favoritter som jeg deler videre. Er dette noe dere har lyst til? Håper det. Bare legg igjen en kommentar her så sjekker jeg alle sammen når vi er hjemme fra fjellet ♡ Jeg hadde også blitt så glad hvis dere ville følge meg på Bloglovin‘. 😘

I’m going to be logging off this weekend, but I thought I would be nice with a shout out round next week. I’m so happy that you guys visit me, and if any of you have a blog yourself I’d love to see it. And then out of my favourites I’ll share them here on my blog. Is this something you want to do? Hope so! Just leave a comment on this post and I’ll check them all out when I get back I would also appreciate it so much and be so happy if you wanted to follow me on Bloglovin 😘

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style2 copy

Nå skal vi straks pakke bilen for å kjøre til fjellet.
Håper dere får en nydelig helg. Snakkes når jeg kommer hjem. Kisses!

We’re about to pack our car now to drive to the mountains.
I hope you’ll all have a great weekend. Talk when I get back. Kisses!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *