RECAP

God onsdag fininger. Hvordan har dere det? Jeg har det fint, men jeg har hatt litt uggenheter i kroppen siden søndag kveld, og derfor vært litt redusert. MEN, noe som lettet på skuldrene var oppgaven jeg ble ferdig med i går kveld, så nå kan jeg fokusere på innleveringen vi har til fredag. Og det er jo en web side så oppgaven er veldig gøy. Jeg skal bare sitte og leke meg litt med koder og sånn i dag jeg. Med andre ord, være litt nerd 🤓 Men jeg elsker det.

Happy Wednesday, guys. How are you today? I’m fine, but I’ve had some annoyances in my body ever since Sunday evening, and have therefore been a little limited. BUT, last night I finished a school task which weighed heavy on my shoulders, so that is good, and I can now focus on finishing our assignment. Which is building one website, and this is so fun, so today I’ll be geeking some, and I love it🤓

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 4

Recapen det er snakk om er antrekk jeg har hatt på meg den siste måneden circa. Tenkte det kunne være et morsomt og inspirerende innlegg. Til å begynne med er det disse Levi’s buksene. Jeg synes de er så fine, passformen er så god, og jeg bruker den ofte! Skjerfet er favoritt skjerfet mitt, men jeg får sjelden bruke det fordi Kristian har gjerne tatt det på seg 😛

The recap my headline hinted to is of the outfits I’ve been wearing the last month or so. I thought it would be fun to look back at and also get inspired by. To start of the recap here is my Levi’s jeans. I love the fit of them so much, and I wear them all the time. Also, the scarf is my favourite one, but I more rarely get to use it because Kristian already borrowed it :p

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 3

Favoritt hæler, som har blitt flittig brukt den siste tiden. Eller i hvert fall i juletiden. Skoene er så pene men ikke minst super gode å ha på, så dette var et godt kjøp ♡

As you probably know these are my favourite heels, and have been heavily worn lately. Or at least during the Christmas period. They are so nice, and SO comfortable, so these were definitely worth every penny.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 1

Samme antrekk som over bare med skinnjakka mi. Ah, skinnjakka, den er akkurat passe biker, og funker med chunkye gensere under. Perfekt!

Same outfit as before only wearing my leather jacket. Ah, this jacket, it has the right amount of biker in it, and works with chunky knits. Just perfect!

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 2

Denne by Malene Birger jakken tror jeg var en av de første gavene jeg fikk av Kristian, så den har vært mye brukt! Jeg synes den er super fin og passer like godt med bukser som med kjole!

This by Malene Birger jacket I believe was one of the first presents I got from Kristian, and I’ve used it a lot during the years! It’s so beautiful and works just as well with dresses as trousers.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 12

Det aller beste kjøpet jeg gjorde rett før jul var denne luen. Den er fra ACNE og har den beste passformen jeg noen gang har prøvd i såkalte beanies. Jeg elsker den, og fikk kjøpt den i grevens tid. Det var den aller siste de hadde i butikk, og på nett. Hurra!

The very best purchase I made right before Christmas was this beanie. It’s from ACNE and has the best fit I’ve ever tried in beanies. I love it, and bought it just before it was too late. It was the last one in store, and also online. Hooray!

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style

Og så er det denne hatten da:) Som jeg sa i dette innlegget synes jeg det er så fint med hatter og ønsker jeg brukte dem mer. Jeg tok nylig antrekksbilder med denne på hodet, og de kommer på bloggen snart!

Håper dere får en nydelig dag i dag. Kristian og jeg skal på hummerlag i kveld og min søster passer Olivia. Det blir hyggelig! Snakkes snart. Kisses.

 

And then there is this hat:) Like I said in this post I love hats and what they do to an outfit, so I recently shot some outfit photos with it on, and they’ll be up on the blog soon.

I hope you’ll have a wonderful day today. Kristian and I are eating lobster tonight while my sister is watching Olivia. That’ll be so nice! Talk soon now. Kisses.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *