7 OUTFITS TO STEAL THIS W/S/S

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style

WINTER/SPRING/SUMMER

Hi, babes. I just started this post telling you about my emotionally crappy day yesterday, but then I decided that I didn’t want to bore you with the details, and it was nothing important. Just one of those days, so I deleted it all:)
I did however get to do a lot of chores, so that’s good.
Today I’ve been to the gym and working on school assignments before picking Olivia up and heading out to my mom and dad’s house:)

As you can see above I’ve found some inspiration for outfits this week. They’re not all relevant for the winter time, but they can still be inspirational in what to plan for for the spring summer period, and maybe some of you are where the sun is shining? I love them all!

Hei, mine fine. Jeg started dette innlegget med å fortelle om min emosjonelle kjipe dag i går, men så fant jeg ut at jeg ikke ønsket å kjede dere med detaljene, og det var egentlig ikke noe spesielt noe. Bare en sånn dag, liksom, så jeg slettet alt:)
Men, jeg fikk gjort en del ting jeg hadde planlagt i går, så det er bra.
I dag har jeg vært på trening, jobbet med skole og så hentet Olivia før vi dro ut til mamma, pappa og min søster til middag.

Som dere kan se så har jeg satt sammen litt inspirasjons for antrekk denne uken. De er ikke alle akkurat relevante for årstiden vi er i, men de kan fortsatt være inspirerende for planlegging av hva man vil gå med til vår eller sommeren, eller kanskje noen av dere er så heldige å være der sola varmer og skinner? Jeg elsker hvert fall alle!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *