MY TIMBS

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style7

The shoes from yesterday’s post, which you can find HERE, are a Christmas present from my mom and dad and I love them so much. I’ve wanted Timberland boots for so long, and after seeing these, which is made in collaboration with Marni, I instantly wished for them for Christmas. I was so lucky to get them, because I cannot find them on the website anymore. Woo!

I just got back from the gym and are about to meet up with my sister for a nice walk. After we’re making a salad and hopefully we’ll get enough time to shoot some photos. I just got a really pretty shirt at Mango, and I want to show it to you 🙂 Have a good day! Talk soon. Kisses.

 

Skoene fra gårsdagens innlegg, som dere kan finne HER, var en julegave fra mamma og pappa og jeg elsker dem. Jeg har hatt lyst på Timberland boots så lenge nå, og da jeg så disse som er et samarbeid med Marni, ønsket jeg meg dem umiddelbart til jul, og heldige meg så fikk jeg dem. Det ser dessverre ut som at de er utsolgt for dem nå, men da kjenner jeg meg enda heldigere. Woo!

Jeg kom akkurat hjem fra trening nå, og skal treffe min søster for en liten gåtur i det fine være. Etter det er planen å lage oss en salat og forhåpentligvis få tatt noen bilder av et antrekk. Jeg skaffet meg nettopp en super fin skjorte fra Mango, og jeg har lyst å dele den med dere 🙂 Ha en god dag! Snakkes snart. Kisses.

 

Share:

12 Comments

 1. January 16, 2017 / 10:57 am

  sååå snygga skor 😀

  • charlotte
   January 17, 2017 / 9:57 am

   Tusen takk!!

  • charlotte
   January 17, 2017 / 9:57 am

   Thank you so much, Hadasah!

 2. January 16, 2017 / 10:10 pm

  I love those shoes! They are so versatile and timeless

  • charlotte
   January 17, 2017 / 9:57 am

   Thank you:D

 3. January 16, 2017 / 11:38 pm

  Jättesnyggt med vita skor! Kram

  • charlotte
   January 17, 2017 / 9:58 am

   Takk:)

  • charlotte
   January 23, 2017 / 12:59 pm

   Thank you sweetie:)

 4. January 18, 2017 / 7:58 pm

  The post is wonterful! I am loving your blog:)

  irinathayer.com

  • charlotte
   January 23, 2017 / 12:59 pm

   Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *