OUTFIT, FAVE HAT AND OUR WEEKEND

Contain adlinks

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style6 charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 13

TRENCHCOAT FROM GINA TRICOT (similar) HERE | TROUSERS FROM ADIDAS HERE | HAT FROM ACNE (similar) HERE | BOOTS FROM TIMBERLAND (similar) HERE

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 11 charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 14

Hi guys. How has your Sunday treated you?
In our household we had a pretty relaxing Saturday, just staying in. It started snowing, which would have been perfect if Olivia wasn’t sick. She got a small fever on Friday, and so to not make things worse we kept her inside yesterday. It would have been so much more fun for her to be outside in the snow playing though:/ Hopefully the snow will stay until tomorrow.

Hei dere. Hvordan har deres søndag vært?
Hjemme hos oss hadde vi en super rolig lørdag, der vi bare holdt oss inne. Det startet å snø i går, noe som hadde vært perfekt, men Olivia var dessverre syk, så for å ikke gjøre ting verre holdt vi henne inne, og snølek ble det leit nok ikke noe av:/ Heldigvis skal vi på fjellet i løpet av januar, så vi får snøleke da. Ellers håper jeg snøen varer til i morgen hvertfall så de kanskje kan leke i den i barnehagen:)

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style 12

Today I worked out, we went to dinner with Kristian’s grandparents and we had my mom, my grandmother and my sister over for a visit. They just left before Olivia went to bed, and now we’re about to watch a new episode of Taboo.
Have a great evening, loves. Talk soon. Kisses.

I dag har jeg vært på trening, min lille familie har vært på middag og Kristian sine besteforeldre og vi har hatt besøk av mamma, min søster og min mormor. De gikk nå nettopp før Olivia la seg, og vi skal til å se den nye episoden av Taboo. Litt usikker på hva jeg synes enda om den, men håper den er bra.
Ha en deilig kveld, fininger. Snakkes snart. Kisses.

Share:

6 Comments

 1. January 15, 2017 / 8:51 pm

  Såååå fina och härliga bilder! Älskar outfiten! Kram

  • charlotte
   January 16, 2017 / 10:43 am

   Tusen takk, Malin <3

  • charlotte
   January 16, 2017 / 10:43 am

   Tusen takk <3

 2. January 17, 2017 / 6:57 pm

  så fint antrekk! 🙂

  • charlotte
   January 23, 2017 / 12:59 pm

   Tusen takk, Therese:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *