THE HAT

contain adlinks

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style1

There’s one thing I which I wore more often, and it’s a hat. I have a few of them, but they are all sitting perfectly neatly on top of each other in my closet.

Det er en ting jeg skulle ønske jeg brukte oftere, og det er hatter. Jeg har noen forskjellige noen, men de ligger alle så pent opp på hverandre i skapet mitt dessverre. Litt glemt.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style

I’ve never truly been a hat person, but I think it can do so much to an outfit, and when we build our house I want a hat shelf in the entry hall, so that every time I’m about to leave the house I’m reminded that I have hats, and hopefully be inspired to put one on.

Jeg har egentlig aldri vært et ordentlig hattemenneske, men jeg synes det er så fint, og det kan gjøre så mye med et antrekk, så når vi bygger huset vårt så skal jeg sørge for at det er en hattehylle i gangen. Der skal jeg legge hattene mine, slik at jeg husker dem før jeg drar fra huset og blir inspirert til å bruke dem.

charlotte sjusdal fashionblogger blogger styleblogger fashion style2

You can find similar to mine HERE, HERE (so beautiful) and HERE (adlinks)

Up until now I’ve finished my assignments for school for this week, and all there is left to do is html and css training. Practise makes perfect;) Have a nice day, loves. Talk soon. Kisses.

Hittil i dag har jeg gjort ferdig skole oppgavene for denne uken, og alt som er igjen å gjøre er å øve. Html og css kommer ikke akkurat lett for meg, men øvelse gjør mester sier de. Håper dere har en fin dag, skatter. Snakkes snart. Kisses.

Share:

6 Comments

 1. January 12, 2017 / 10:24 pm

  Du klär verkligen i hatt! Jättesnyggt! Kram

  • charlotte
   January 14, 2017 / 2:20 pm

   Tusen takk, fine <3

  • charlotte
   January 14, 2017 / 2:20 pm

   Thank you so much!

 2. January 17, 2017 / 12:15 pm

  Så snygg hatt, passade dig jättebra 🙂

  • charlotte
   January 23, 2017 / 12:59 pm

   Tusen takk, skjønne:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *