BYNOOR

Sponsede produkter

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Hei fininger. Hvordan har dere det i dag?
Jeg har fått vært på både trening og lært meg masse HTML allerede. Hehe, jeg har alltid hatt lyst å lære meg HTML, så at vi gjør det gjennom skole nå er ganske ok, spør du meg.

For en liten uke siden fant jeg ut at jeg trengte ny shampoo og balsam, og bestilte hjem nye flasker, men det morsomme var at på nøyaktig samme tidspunkt som jeg mottok pakken fikk jeg tilsendt en pakke fra BliVakker.no med akkurat shampoo og balsam i. Hehe kjempe morsomt. Så i stedet for å bruke den samme gamle serien jeg alltid bruker, vil jeg heller prøve denne nye. Den lukter himmelsk, og akkurat disse to flaskene skal gi volum til håret, noe som er perfekt for meg. Tyngre og rettere hår enn mitt skal du lete lenger etter, så jeg er spent på å se om den gjør hva den skal.
Informasjon om ByNoor kan også finnes HER. 🙂

 

Hi babes. How are you today?
I’ve already been to the gym and learnt a lot of HTML. Hehe. I’ve always wanted to learn HTML, so when school says we have to, well then I’m actually pretty excited.

recently got sent some new shampoo and conditioner from BliVakker.no to try out, and first impression is great. They smell heavenly and look so good so I’m excited to try. These bottles promise my hair volume, so I’m looking forward to seeing if they keep their promise. You’ll have to look a while to find a more straight and heavy hair than mine.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style1

Den er i hvert fall vakker å se på, og allerede i morgen begynner jeg å bruke den, og så når det har gått 2 eller 3 uker syns jeg det hadde vært fint å oppdatere dere på hvordan jeg liker den:)
Hvis dere har lyst å prøve den samtidig med meg, slik at vi kan sammeligne erfaringer kan Shampooen fåes HER og Balsamen HER. Og flere varianter finnes HER. Ha en nydelig dag, mine fine. Snakkes snart. Kisses.

I’m already starting using it tomorrow, and then after about 2 or 3 weeks I’ll update you on how I liked it.
Also, if you’d want to try it alongside with me, you can get it HERE (Shampoo) and HERE (Conditioner). More 
products can be found HERE. Have a beautiful day, loves. Talk soon. Kisses.

 

 

Share:

6 Comments

 1. January 11, 2017 / 4:20 pm

  hørtes god ut!

  • charlotte
   January 12, 2017 / 10:51 am

   Ja, spent på å se om den er:)

  • charlotte
   January 12, 2017 / 10:52 am

   Thank you so much, sweetie <3

  • charlotte
   January 14, 2017 / 2:20 pm

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *