MOOD:

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Photos from pinterest

LEATHER JACKETS

Hi loves. How are you today? I hope everything’s good.
Right now I’m sitting on my couch and have started watching an 8 hour tutorial for school. We’re learning about Dreamweaver, and a lot of it is really interesting, but right now I felt like taking a break, and say hi to all of you kind hearts.
For some reason I started imagining what I’d wear today if I had anything planned, and a simple top and jeans with a leather jacket popped up in my mind. Now and then when this happens, (yes I think about clothes a lot 😛 haha) I like to check out pinterest to see what awesome looks other people have put together. I absolutely adore the top right jacket with the embroidery, but mostly I would want the jacket from the bottom photo. I love the color and the fit.

Anyway, I need to get back to my tutorial:) Have a beautiful day. Kisses.

Hei fininger. Hvordan har dere det i dag? Håper alt er bra.
Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser en 8 timers tutorial til skolen. Vi holder på å lære om Dreamweaver, og mye av det er veldig interessant, men akkurat nå kjente jeg at jeg trengte en liten pause, og å si hei til dere.
Av en eller annen grunn begynte jeg å tenke på hva slags klær jeg hadde gått med i dag hvis jeg hadde planer, og en enkel overdel, jeans og skinn jakke var det som poppet opp i hodet. Nå og da når dette skjer (ja jeg tenker mye på antrekk:p hehe) så liker jeg å sjekke pinterest og se hvordan andre har satt sammen den samme ideen. Jeg elsker skinnjakken helt oppe til venstre, men den aller fineste og som jeg antakeligvis hadde slengt på meg i dag hvis jeg hadde eid den er den aller nederst. Den vinrøde. Jeg elsker fargen og passformen.

Uansett, jeg må tilbake til tutorialen min:) Ha en fin dag. Kisses. 

Share:

8 Comments

  • charlotte
   January 12, 2017 / 10:51 am

   Thank you, sweetheart<3

 1. January 10, 2017 / 8:27 am

  Snyggt!

  • charlotte
   January 12, 2017 / 10:51 am

   Takk, fina:)

  • charlotte
   January 12, 2017 / 10:51 am

   Thanks, honey!

  • charlotte
   January 14, 2017 / 2:20 pm

   It’s so nice:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *