OUR WEEKEND

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style3

LOOK COMING SOON

Good morning guys.
Right now Kristian and I are in our beds at Kragerø resort and are about to head home. We were actually going to stay one more night, have massages and just relax, but unfortunately they got fully booked just before we were to book ours (They had told us when we booked the rooms that there weren’t a lot of people staying here this weekend, so there were no worries to wait with booking treatments. Typical ;)).
Also, we aren’t too impressed by the spa facilities, and the fact that this is a true resort, where we have to get dressed and out of our rooms whenever we want to go to the spa, we just didn’t want to spend more money here, and are going home. We have ordered couples massages in Kristiansand instead though, but they didn’t have anything available until tomorrow, so this weekend is definitely not our weekend 😛
Anyway, despite things not going our way, we had a great time together yesterday, we’re going out to dinner tonight and I love the thought behind my Christmas present. Sometimes things just doesn’t go how it’s supposed.

Hope your weekend is fine. Talk soon. Kisses.

God morgen, fininger.
Akkurat nå sitter Kristian og jeg i sengen vår på Kragerø Resort og skal til å gjøre oss klare til å dra hjem. Vi hadde egentlig tenkt å bli en natt til, ha massasjer og bare slappe av, men dessverre ble alle behandlinger fullbooket rett før vi skulle booke våre. (De hadde fortalt oss at det ikke var mange personer på resorten denne helgen, så det var ikke noe problem å vente med bestilling av behandling. Typisk ;))
Vi har heller ikke vært super imponert med spa anlegget, og at vi fikk rom så langt borte som mulig fra hovedbygningen hvor spa anlegget er gjør at vi må kle på oss og gå i 3 minutter hver gang vi vil til spaet, så vi bestemte oss for å heller bare dra hjem. Vi har bestilt massasjer hjemme i Kristiansand da, men de hadde ikke noe ledig før i morgen, så denne helgen har definitivt ikke vært vår helg, i den forstand at ting har gått som vi ville dem skulle gå 😛
Anyway, uansett om ting ikke har gått som planlagt så har vi kost oss masse sammen i går og skal ut til middag sammen i kveld, og jeg elsker tanken bak julegaven min. Noen ganger går bare ikke ting som man vil de skal.

Håper helgen er fin. Snakkes snart. Kisses.

Share:

2 Comments

    • charlotte
      January 8, 2017 / 10:27 am

      🙂 Takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *