FIRST BOWLING WITH OLIVIA

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style4

It’s been years since the last time I bowled. I remember I really liked it and it really is a shame that we don’t do it more often, but today we grabbed ourselves by the neck and drove to the bowling alley instead of home after picking up Olivia and we has such a blast.

Det må være år siden sist jeg var og bowlet. Jeg husker at jeg var så glad i det, men så har det liksom falt litt bort og vi har blitt dårlig initiativtakere, men i dag tok vi oss selv i nakken og dro rett til bowling hallen etter å ha hentet Olivia i barnehagen.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

Olivia loved pushing the ball to begin with and she did so well, but into the second round the time approached bedtime and so she got very tired. Hihi, but it was fun introducing her to something new. I love the idea of introducing her to new things at an early age, even though the things aren’t really age appropriate. Hopefully she’ll get a good vibe of the thing and find it really great later in life. I want her to enjoy as many things as possible to the fullest, and when you’re a baby/child things are sooo so exciting, as opposed to when you get older and what interests you are staying in watching TV or playing video games.

Olivia elsket å sende kulen mot kjeglene, selv om tålmodigheten til å vente å se om kulen faktisk traff kjeglene var en helt annen sak. Hun gjorde det veldig bra da, men litt inni andre runde nærmet klokken seg leggetid og entusiasmen dabbet av. Det var gøy å introdusere henne for noe nytt da. Jeg liker veldig godt tanken rundt det å introdusere nye ting veldig tidlig, for alt er så utrolig mer spennende for en liten baby/barn, og forhåpentligvis tar hun det med seg til senere, når tingene jeg introduserer henne for blir riktig for alderen også. Som for eksempel bowling. Hehe, det er ikke akkurat sporten for en liten jente på nesten 2 år, men det var stas likevel.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style3 charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style2

Despite the face I won (WOHO) both rounds. The first round I stayed ahead throughout, but on the second round it seemed as if Kristian was going to be the winner. I caught up with him though, and actually almost beat my own record. For my last throw I only needed 2 more cones to fall to beat my 164 point record, but I got in my own head and sabotaged myself I think, because I didn’t hit anyone. So that really is what my face represents:P

Til tross for fjeset mitt over her, så vant jeg begge rundene vi spilte (woho). Den første runden lå jeg foran gjennom hele spillet, mens den andre runden så det ut som at det var Kristian som kom til å vinne. Den gang ei da, for plutselig gjorde jeg det veldig bra og slo nesten min egen rekord. På mitt aller siste kast trengte jeg kun at 2 kjegler skulle falle, men jeg saboterte nok meg selv ved å tenke på det, for jeg greide ikke å treffe en av de en gang. Hehe, så det er vel det fjeset mitt over egentlig representerte.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style1

Tomorrow I’m cashing in my Christmas present that I got from Kristian. We’re going to the spa, and I can’t even begin to describe how much I need that. Total relaxation with h-i-m is just what the doctor ordered. Have a wonderful evening, loves. Talk soon. Kisses.

I morgen casher jeg inn julegaven jeg fikk av Kristian, og det var en helg på spa. Herlighet så deilig det skal bli. Total avslapping sammen med h-a-n er akkurat det vi trenger. Ha en deilig kveld, mine fine. Snakkes snart. Kisses.

Share:

2 Comments

    • charlotte
      January 8, 2017 / 10:27 am

      Thank you, yes we did <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *