VELVET INTERIOR

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

photos from pinterest

Happy Wednesday morning guys.
I’m going through a roller coaster ride of dreaming like crazy about the house and trying to have a more realistic approach to it. I mean it definitely won’t happen any time very soon, so why obsess? Well, it’s so hard not to. I keep picturing myself there, and it’s such a dream come true, and it’s hard to believe it will actually happen.

Anyway, my obsession for some time now have been velvet furniture. It looks so luxurious, and I’ve been wanting it for the house we live in now, but we have absolutely no room for it, so it will have to wait. The blue chair in the top left corner is my favourite, and I hope I find something similar for our house. Or maybe something like the pink chair!? Ah, so so beautiful!
What kind of furniture do you like? I’d love to hear you guys’ opinion:)

 

God onsdags morgen, fininger.
Jeg går gjennom en berg og dal bane når det kommer til huset vårt. Det ene minuttet innreder jeg alle rommene på en gang, mens det andre minuttet prøver jeg å ta meg selv i nakken og være litt realistisk. Jeg mener, det kommer jo ikke til å skje nå med det aller første, så hvorfor må jeg være så utålmodig? Jo, fordi det er for vanskelig å la være. Jeg ser for meg meg selv og familien i huset hele tiden, det er jo en drøm som går i oppfyllelse, og det er rett og slett vanskelig å tro at det faktisk skjer. Hehe.

Uansett, min besettelse for tiden er fløyels møbler. Jeg tenker på det hele tiden, og skulle så gjerne hatt det i hjemmet vårt som vi har nå, men vi har absolutt ingen plass, så det får vente. Den blå stolen i det venstre hjørnet er favoritten og jeg håper jeg finner noe lignende til vårt hus. Eller kanskje stolen nede til høyre! Hmm!? De er hvert fall veldig vakre.
Hva slags møbler liker dere best? Hadde elsket å høre deres stil og meninger:)

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *