GOODBYE SIXTEEN, WELCOME SEVENTEEN

untitled-1 untitled-11 untitled-15 untitled-13 untitled-14 untitled-12

Wow, while going through all of the photos I’ve posted through out 2016, there were a lot more that I wanted to re share with you guys for this recap than I thought. 2016 has been a good year, but also a sort of like waiting year I’d say. I started the year with my maternity leave being over, and because of the oil crisis in Norway, my job wasn’t waiting for me, so I stood bare feet with no clue what to do. Fortunately for me I had hoped to have some more time with Olivia before going back to work, and so because of this I got it. Which I’m so grateful for. During the summer though I realised that I wanted a degree in something, and graphic design has always been something that has fascinated me. So I took the leap and started a graphic design education, and I’m so happy I did!

2017 is pretty exciting with our plans to build our own house, and this is something I can not wait to realise. Right now the only progress in the area is having the house drawned by an architect, but once this is done hopefully thing will run smoothly and suddenly it’s done.

Have a beautiful first day of 2017, we’ll talk a lot more, and I’m so grateful you’ve visited me today. Hope to see you more ♡ Kisses

 

Da jeg gikk gjennom alle bildene jeg har postet i år for en årskavalkade var det mange flere bilder enn jeg trodde som jeg ønsket å dele på nytt med dere. 2016 har vært et godt år, men på en måte et vente år. På starten av året var jeg ferdig med mamma permisjonen min, og på grunn av olje krisen hadde jeg ikke en jobb å gå tilbake til, så da ble jeg stående på bar bakke og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Heldigvis for meg, på en måte, hadde jeg håpet på litt ekstra tid sammen med Olivia før jeg måtte tilbake i jobb, og nå fikk jeg jo det. Noe jeg er så takknemlig for, selv om det betydde litt strengere budsjett. På sommeren innså jeg at jeg virkelig ønsket en utdannelse innenfor noe. Grafisk design er noe jeg alltid har synes ser veldig spennende ut, og jeg er så glad for at jeg tok steget og begynte på en utdannelse innen dette.

2017 kommer til å bli en fantastisk år der vi bygger huset vårt, forhåpentligvis. Det er så vanskelig å vente, men når vi endelig er ferdig med papir arbeid og lignende og alt er godkjent, så håper jeg tiden går super fort og at huset plutselig er ferdig.

Håper dere har en fin start på 2017. Jeg er så glad for at dere tok dere en visitt her inne. Håper å se mer av dere fremover ♡ Kisses

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *