NEW YEARS INSPIRATION

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-stylePhotos from pinterest

Happy Saturday and last day of the year.
It seems like only yesterday that we celebrated Olivia’s first Christmas, and that her first new year’s eve celebration was sleeping through all of the fireworks. I’m excited to see if that happens today as well. We are heading over to Sara and her husband’s newly built house together with a lot of friends, and it will be interesting to see if she sleeps through people talking on top of the fireworks:)

Anyway, I thought I’d shower you with some makeup inspiration for the evening. I might go for something like the bottom left photo, but I’m loving the bottom right one too. Makeup is hard to decide upon, and my makeup will depend on how much time I have. Haha:)  Have a great last day of the year, and an awesome celebration. Talk soon. Kisses

 

God lørdag og siste dag dette året. Sykt!
Det kjennes som at det var i går vi feiret Olivias første jul og at måten hun feiret nyttårsaften var ved å sove gjennom alt fyrverkeri bråket. Det blir spennende å se om hun gjør det samme i dag. Vi skal feire sammen med mange venner i Sara og mannens nybygde hus, så det blir interessant å se om det blir som i fjor:)

Anyway, jeg hadde lyst å overøse dere med litt sminke inspirasjon til i kveld. Det er ikke alltid like lett å velge sminke, og selv synes jeg det var like så vanskelig da jeg prøvde å finne litt inspirasjon, men jeg lener nok mer mot det nederste bilde til venstre. Samtidig syns jeg det nederste bildet til høyre også er veldig fint, men vi får se. Hva jeg ender opp med kommer helt an på hvor mye tid jeg har. Hehe 🙂 Ha en veldig fin siste dag i år og en deilig feiring. Snakkes snart. Kisses

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *