THE MOST IMPORTANT THING..

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-5

This blog has come to be very important to me, as are you amazing people visiting and reading it. I love taking photos, I love creating, I love offering you tips and I love reading other peoples blog, though when it comes to crazy busy times like these my priority definitely is family. That’s why my updates are sparse, but I hope you know that I’ll always return asap, because you mean the world to me!

Denne bloggen og dere vakre mennesker har blitt så utrolig viktig for meg. Jeg elsker å ta bilder, jeg elsker å være kreativ, jeg elsker å komme med tips, fortelle litt om dagene mine og jeg elsker å lese andre blogger, men når det kommer til travle tider slik som disse så blir prioriteringene mine familie, og det er derfor oppdateringene mine kommer litt spredd i uken. Men jeg håper dere vet at jeg vender tilbake for dere betyr så mye for meg!

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-3

These last couple of days had been magical. On the 22nd, Kristian and I had an effective day where we got to finish the remainder of things we had to do before the 23rd. On the 23rd we packed up all of the presents we had bought and a weekend bag each before heading out to my parents’ house to stay there over night. We celebrated Christmas together with them that evening, because the 24th was reserved for Kristian’s side of the family.

De siste dagene har vært magiske. Den 22. hadde Kristian og jeg en skikkelig effektiv dag der vi fikk gjort alt det siste vi trengte før den 23. Den 23. måtte vi pakke alle gavene vi hadde kjøpt i bilen og en weekend bag, før vi kjørte ut til min familie der vi feiret jul på forskudd overnattet til den 24. I år ble julaften tilbrakt med Kristians side av familien, og siden vi har Olivia er det fint å feire med begge sider<3

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

The day was pretty amazing, with awesome food, drinks and laughter. Olivia got to open all of her presents from my side of the family, and was introduced to Santa Claus. We already have books at home telling her about Santa Claus, but now she met him in person. At first, like most kids, she was quite hesitant, but then when I asked her to say hi to Santa Claus and had her invite him in, she warmed up to him and also gave him a hug. That girl is a heartbreaker ♡

Feiringen var super fin, med masse latter, god mat og drikke og smil på smil på smil fra Olivia. Hun fikk åpne alle gavene fra min side av familien og fikk til og med møte julenissen. Hun har jo allerede sett julenissen i bøker, men det var veldig spennende å få treffe han i virkeligheten. Hun var, som de fleste barn, litt nølende til å begynne med, men med noen oppmuntrende ord håndhilste hun på julenissen og ba han komme inn. Hihi! Og så etter ett minutt dro hun til med ut klemmene og ga han det også. Hun er en hjerteknuser hun der altså ♡

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-2

She got so excited about her presents, and on the 24th we celebrated with the other half of the family and this night was almost completely the same. Olivia was equally excited as the night before, she met Santa Claus again, we had amazing food and a really great time. I’m so grateful for my amazing family.

Gavene hun fikk var midt i blinken og da vi feiret sammen med Kristians familie var stemningen så og si akkurat den samme. Olivia var like begeistret for både gaver og julenisse denne dagen også og vi har hatt en perfekt julefeiring:) Jeg er så vanvittig takknemlig for hele min fantastiske familie.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

Today Olivia and I got up around 8am and have been playing with her new toys. I think she might be a little overwhelmed over the things she got, because she can’t seem to choose what to play with:)

I dag har Olivia og jeg stått opp rundt klokken 8 og lekt med alle lekene hun fikk i går og forgårs. Jeg tror kanskje hun er litt overveldet, for hun sliter med å velge en ting hun vil leke med. Hehe, men jeg regner med hun får en favoritt snart.

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-4

I hope your holiday is what you wish for it to be ♡ Kisses

Jeg håper juledagene dine er akkurat hva du ønsker de skal være ♡ Kisses

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-6

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *