IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

So yesterday Olivia and I visited my parents’ house to decorate their tree. This year I haven’t even bought my own yet, which I’m really sad about, but at least we got to be there for their decorating night. My mom has the prettiest ornaments and over 500 lights on her tree, which to me is the perfect amount 😉 The more lights the merrier. She also made a little short of 100 pizza buns, and this has been a Christmas tradition in our family for a long time. As kids we all were very stubborn and didn’t really want Christmas food (I know, we were brats) so our sweet, kind mother made us pizza buns in stead. She’s amazing! So even though we eat Christmas food now, this still is a part of our Christmas traditions:) Haha pizza buns 😛

I didn’t bring along my camera last night, but here are my snaps. The first one is from my home, and the night mood I had last night, but the tree is my mom’s. Today Olivia and I are spending some time with her other grandmother and her aunt, and eating Christmas porridge. Yum! Have a great day. Kisses:)

 

I går dro jeg og Olivia ut til mamma og de for å pynte juletreet deres. Jeg har ikke kjøpt tre til også enda en gang, noe som er kjipt men det har ikke vært tid, men heldigvis kunne vi være med på å pynte de sitt i hvert fall. Mamma har den fineste julepynten og over 500 lys på treet sitt, som er helt perfekt spør du meg. Litt ekstra lys hadde ikke gjort noe det heller 😛 Jo mer lys, jo bedre! Mamma lagde også litt under 100 pizzaboller, som vi pleier å kose oss med gjennom julen, og som også er en juletradisjon hos oss. Da søsknene mine og jeg var yngre var vi veldig kresne og kanskje litt snørrunger, og ville ikke spise julemat, så mamma, som den utrolig snille mammaen hun her, lagde pizzaboller til oss i stedet. Selv om vi ikke er like snørrete nå lenger og spiser julemat, så har det fortsatt blitt en tradisjon å ha det i løpet av julen. Hehe, pizzaboller 😛 

Jeg tok ikke med meg kameraet i går, men her er snapene jeg tok i går. Det første bildet er fra stemningen hjemme hos oss, mens de andre to er av mamma sitt tre. Det ble super fint! I dag skal Olivia og jeg spise julegrøt sammen med bestemoren hennes og tanten. Nam! Ha en fin dag. Kisses!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *