BUTTERFLIES

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

I’M DONE

And it feels somewhat horrible, yet great, and there’s a 100000 butterflies in my stomach. I’ve delivered my portfolio for school, which is the final thing to deliver this semester, and I’m so nervous. I’m very insecure in if what I’ve done is good enough. On each assignment this year the only thing I’ve gotten is feedback and not marks, and it would be so nice to know already were on the scale I would lie, but I guess this is what this portfolio assignment is for. So that I now for next semester, and know what I have to improve. Aaaah, but it’s nerve-wracking.

Anyway, it’s a great feeling also, because this means I’m done with this semester, and holiday mode can get turned on. Right now I’m about to go get ready to pick up Olivia, and then decorate a Christmas tree. Have a great day! Kisses

Og det kjennes forferdelig ut, men samtidig bra. Jeg har 100000 sommerfugler i magen, skal jeg bare si deg. Uansett, porteføljen er levert, og dette er den siste delen som skal leveres dette semesteret, men det gjør meg så nervøs og usikker. Tenk om ikke det er bra nok. På hver oppgave denne høsten har vi fått tilbakemeldinger og ikke karakterer, men det hadde vært så godt å vite hvor jeg ligger an på karakterskalaen. Ettersom vi får karakter på porteføljen, så er det nok derfor vi lager denne slik at vi vet neste semester hvordan vi ligger an, og det er jo bra, men akkurat nå kjenner jeg meg veldig anxious. Det er nervepirrende.

Jaja, jeg får prøve å bare innta ferie moduset nå, for det er ikke mer jeg kan gjøre. Jeg skal straks gjøre meg klar for å hente Olivia, og så drar vi for å pynte juletre etterpå:) Ha en fin dag! Kisses

Share:

2 Comments

    • charlotte
      December 27, 2016 / 8:47 pm

      Thank you <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *