CHRISTMAS HAUL EDITION

(adlinks)

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

1 HERE | 2 HERE | 3 HERE | 4 HERE | 5 HERE | 6 HERE | 7 HERE

Happy Wednesday from my home office today. I’m feeling the heat today, because I only have this week to finish my portfolio for school, before the holidays, and I haven’t gotten in a lot of work because Olivia has been having a fever. Fortunately Kristian is staying home with her today so that I can work, work, work.
In other news, Boozt.com are having a deal this week, that if you buy products from By Malene Birger worth 999kr, you get a free By Malene Birger iPhone case. That’s a pretty nice deal, and so if you have a few Christmas presents left, an idea is to buy them here and get a free case. Woo:) I’ve picked out a lot of favourites, some for working out on the new year, and others just because I want them 😉

God onsdag fra hjemmekontoret. I dag kjenner jeg på presset ettersom jeg bare har denne uken igjen på å gjøre ferdig portofolien min, og jeg ikke har fått gjort mye ettersom Olivia har hatt feber. Heldigvis ble Kristian hjemme i dag slik at jeg kan jobbe, jobbe, jobbe:)
Over til noe helt annet da, Boozt.com har en kampanje denne uken som går ut på at du får et helt gratis iPhone deksel hvis du handler for 999kr fra By Malene Birger. Jeg tenker at dette er et super fint tilbud, spesielt hvis du typisk har julegaver igjen å kjøpe, en ide da er å kjøpe dem hos dem og få en deksel gratis. Heyhey. Jeg har valgt ut noen favoritter, og også noen for nyttårstreningen som garantert kommer til å skje. Og ellers noen bare fordi jeg vil ha dem 😉

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style2

1 HERE | 2 HERE | 3 HERE | 4 HERE | 5 HERE | 6 HERE | 7 HERE

There are so many great campaigns out there now, around Christmas times, and if you’re doing you Christmas shopping online, I’m recommending you look around a little. You might find the most awesome offer. Like for instance, NA-KD is celebrating turning 1 year and are having a 30% sale on their NA-KD brand. I got my hands on the code and it’s NAKD30 and you can find the items HERE 🙂

| Det er så veldig mange fine kampanjer og tilbud ute nå, det er som regel det rundt juletider, så hvis dere skal netthandle julegaver anbefaler jeg dere å søke litt rundt. Plutselig kommer dere over et helt vanvittig tilbud:) For eksempel så feirer NA-KD at de er 1 år og har 30% avslag på deres NA-KD merke. Jeg fikk tak i koden som er NAKD30 og du kan finne alle tingene HER 🙂

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style1

1 HERE | 2 HERE | 3 HERE | 4 HERE | 5 HERE | 6 HERE | 7 HERE | 8 HERE | 9 HERE | 10 HERE | 11 HERE

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *