ANYBODY ELSE MISSING THIS?

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style-1

BARE SHOULDERS, LACE, SUNSHINE AND SHORTS

Of course this season that we’re in is wonderful, and I love the crisp air that we have going on right now, but I can’t help but dream a little of heat and having a tan. I look like a ghost most of the time, and I wish I could insert a vacation right about now, because I want the best of both worlds, but it’ll have to wait a few years.

Altså, selvfølgelig elsker jeg tiden vi er inni nå, og det er ikke noe som er deiligere enn å puste inn høst/vinter luften, men jeg kan bare ikke hjelpe for å drømme meg bort til varme og litt brunfarge. Jeg går rundt og ser ut som en spøkelse mesteparten av tiden, så en liten ferie hadde vært deilig å legge inn akkurat nå, skulle gjerne hatt litt av både vinter og sommer nå, men det må vente – dessverre. 

charlotte-sjusdal-fashionblogger-blogger-styleblogger-fashion-style

As I said yesterday, Olivia has a fever, and still has one, so we’re staying home, doing whatever she wants to do. Fortunately before I put her down for a nap she seemed better, so hopefully she’ll wake up feeling rested and fever less. Have a beautiful day! Kisses

Som jeg sa i går så har Olivia feber, så vi holder oss hjemme i dag og gjør akkurat det hun har lyst til. Heldigvis virket det som hun var bedre før jeg la henne til å sove en liten lur i sted, så forhåpentligvis våkner hun opp feberløs og mye bedre. Ha en nydelig dag, dere. Kisses

Share:

4 Comments

  • charlotte
   December 27, 2016 / 8:47 pm

   Thank you <3

 1. December 14, 2016 / 7:59 am

  I’m always dreaming of heat, we get around 2 months of warm a year and the other ten are cold, sometimes I would love to move!

  Rosy | Sparkles of Light Blog
  My Instagram | Instagram

  • charlotte
   December 27, 2016 / 8:47 pm

   It’s the same here:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *